Minust ja blogist

Mina olen Elin ja kirjutan siin blogis sellest, kuidas ma igapäevaselt oma kuue meelega proovin kõike seda, mida peaaegu iga inimene pidevalt tarbib. Ma käin, kogen ja siis kirjeldan. Kuue meelega just seetõttu, et nägemisest, katsumisest, nuusutamisest, kuulmisest ja maitsmisest tegelikult ei piisa – mu lugudes on ikka peidus ka see salapärane kuues meel   minu enda tunnetus.

Kogu blogi on selles mõttes subjektiivne, et siia on pandud minu kogemused, minu arvamused. Teinekord ka mu perekonna ja mu sõprade nägemused. Aga nad on ikkagi kellegi subjektiivsed ütlemised läbi minu pintsli. Samas saan lubada, et need ütlemised on alati objektiivsed ja ausad selles mõttes, et mitte kunagi ei ole nad teenusepakkuja poolt teadlikult kallutatud. Ma kirjutan ainult seda, mida tõesti kogesin ning mida tegelikult mõtlesin ja tundsin. Vahel on need arvamused positiivsed, vahel negatiivsed ja mõnikord täiesti keskpärased.

Ma loodan, et minu kirjutistest saate natuke nõu ja abi valimisel. Ma tean, et ma ise sageli otsin arvamusi uute restoranide, spaade, juuksurite, toodete.. you name it! kohta. Vahel on keeruline seda leida, sest inimesed väga ei näita oma mõtteid avalikult. Nüüd on üks koht, kuhu kogunevad järjest mu kogemused. Ma annan endast parima, et siia tuleks koguaeg lisa ning siiralt loodan ja soovitan, et kui teil on ka selle sama koha/teenuse/toote kohta midagi öelda, siis palun hõigake kommentaariumis sõna sekka. Niimoodi saabki ühest kogemusest mitu ning ühest seisukohast üldisem arvamus.

Ja kui te teate mõnda eriti chilli kohta või asja, mida ma võiksin proovida, siis andke julgelt märku   äkki teengi ära!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga