Kutsu mind testima!

Sul on uus tore spaa, restoran, ilukeskus, hotell, kohvik, spordiklubi, stuudio või müüd sa hoopis ägedaid pliiatseid,  šampoone, käsitööd, autosid või kasvõi põrandavaipu ning soovid, et tuleksin sulle külla? Tahad, et prooviksin mõnda sinu toodet või teenust ning räägiksin sellest teistelegi? Uued kogemused on minu jaoks alati teretulnud!

Kuhu on mind hea kutsuda? Ise olen kolmekümnele lähenev naine, ema, seikleja, tudeng. Mul on algklassiealine tütar ja kolmekümnendates vahva härra J. Sõbrannasid mul jätkub. Seega sihtgrupp, kes kõike proovida võiks, on küllalt lai.
Elan küll Tallinnas, kuid meelsasti sõidan siia ja sinna üle Eesti.

Kirjuta mulle: elin@kuusmeelt.ee

NB! Enne, kui kirjutad, mõtle enda jaoks läbi, kas oled nõus, et kirjutan oma kogemusest avalikult igal juhul –  olgu see siis positiivne või negatiivne.

Comments are closed