Jõulukingiidee #5: Käsitööna valmiv ehetekarpide komplekt

Mu tüdrukule väga meeldib kõik, mida on võimalik ise meisterdada, kaunistada ja käsitööna teha. Samas on ta täpselt sellises vanuses, kus au sees on erinevad kaelaehted, kõrvarõngad, juukseklambrid ja kõiksugu muud iluelemendid. Kusjuures kuna minu enda hobide sekka kuulub käsitööehete valmistamine, siis on ka tüdruk täitsa asjalik ehtemeister. Neid kahte kiindumust arvesse võttes avastasin, et Kaubamaja müüb hästi toredat käsitöökomplekti, mis koosneb kolmest ehetekarbist ning umbes miljonist bling-bling kaunistusest, millega saab väike ehteomanik oma ehetekarbid ära kaunistada. Karbi peal on küll viidatud, et see peaks justkui tordi kokku andma, aga minu silmis on nad pigem lihtsalt kolm erineva suurusega ehtekarpi.

Ehtekarp 1

Bling elemente on tõesti hästi palju, erinevates värvides ja kujudes. Ma ise neid kokku ei lugenud, aga pakend lubab 895 elementi. Mind pisut häirib, et karpidel on ette toodud kujundid, mis justkui eeldavad, millised kleepsukesed nendesse kohtadesse peaksid minema. Mulle meeldiks rohkem, kui laps saaks ise oma ilumeelega neid paigutada, aga samas kujutan ette, et mu tüdrukule endale jällegi meeldib see variant rohkem, sest ta on alati süsteeme ja juhendeid armastanud. Näen juba ette, kuidas ta karbil olevaid karpe püüdlikult üks-ühele püüab järgi teha. Veel kardan ma komplekti juures seda, et ehtekarbid ise on papist. Küll üsna tugevast papist, aga ikkagi papist. Ma tean, et mu tüdruk kiindub alati oma käsitööna valmistatud asjadesse väga, talle meeldiks neid igavesest ajast igavesti alles  hoida, aga papi puhul ma natuke pelgan, et kui nendes hakkavad ehted sisse ja välja käima, kas nad peavad ikka igavesti vastu. Samas on tõesti tegu üsna tugeva papiga, millele on võimalik täitsa peale koputada, seega ehk on lootust, et nad ei kaota oma kuju ja olekut. Ma väga loodan.

Ehtekarp 2

Seega on minul üks vahva kingitus olemas, mida tüdruku jaoks jõuluvanakotti panna ja ma olen kindel, et talle see väga meeldib.

Ja et ühele tüdrukule veel meel heaks teha, siis kingib Tallinna Kaubamaja ühele mu lugejale täpselt sellesama ehtekarpide komplekti täitsa tasuta! Kui soovid juba pühapäeval ehtekarpide komplekti tasuta endale saada, siis palun hakka minu facebooki lehe fänniks SIIN, jaga ehtekarpide kohta käivat postitust ning lisa kommentaariks, kui suurele tüdrukule kingitus läheks. NB! Loosimises osalevad vaid need, kes on kõik kolm kriteeriumit täitnud. Head loosiõnne!

Ehtekarp 3

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga